Iedereen heeft wel eens behoefte er lekker tussenuit te gaan. Omdat u dialyseert, is dat lastiger. Daarom bieden wij de mogelijkheid voor vakantiedialyse op één van onze locaties. U kunt dan in de omgeving van onze centra een verblijf boeken en dan zorgen wij ervoor dat u bij ons kunt dialyseren.

We hebben beperkt plekken beschikbaar voor vakantiedialyse. Na uw aanvraag nemen we contact met u op of er een plek beschikbaar is.

We have limited places available for vacation dialysis. We will contact you about you're application to see if there is a place available.

Reserveren?

U kunt een plekje aanvragen op één van onze locaties. Dat kunt u doen met het aanvraagformulier.

Dialyse in Groningen

Groningen is een prachtige stad. Met haar hofjes, de Martinitoren, gezellige restaurantjes en terrasjes en natuurlijk het Groninger museum. Daarnaast kunt u heerlijk wandelen langs de grachten die het centrum omringen. U bent op onze locatie in Groningen van harte welkom om te komen dialyseren als u voor een stedentrip eens naar het noorden af wilt reizen.

Platteland en bos

De provincies Groningen en Drenthe zijn rustig en uitgestrekt. U kunt er heerlijk wandelen, fietsen en pittoreske plaatsen bezoeken. Groningen kenmerkt zich met name door uitgestrekte weilanden en natuurlijk het prachtige Waddengebied. In Drenthe vindt u meer bos, wandelpaden en de wereldberoemde hunebedden. Als u kiest voor een vakantie in deze regio's bent u eveneens welkom voor uw dialyse op één van onze locaties.  

Deze pagina delen: