Iedereen heeft wel eens behoefte er lekker tussenuit te gaan. Omdat u dialyseert, is dat lastiger. Daarom bieden wij de mogelijkheid voor vakantiedialyse op één van onze locaties. U kunt dan in de omgeving van onze centra een verblijf boeken en dan zorgen wij ervoor dat u bij ons kunt dialyseren.

Tot september zitten onze dialysecentra vol en hebben we geen plekken meer beschikbaar voor vakantiedialyse. Voor aanvragen vanaf september is het afhankelijk van de beschikbaarheid op de dialysecentra of we u een plek kunnen aanbieden.

Until September our dialysis locations are full. Unfortunately there are no places available for vacation dialysis.

Reserveren?

U kunt een plekje aanvragen op één van onze locaties. Dat kunt u doen met het aanvraagformulier.

Dialyse in Groningen

Groningen is een prachtige stad. Met haar hofjes, de Martinitoren, gezellige restaurantjes en terrasjes en natuurlijk het Groninger museum. Daarnaast kunt u heerlijk wandelen langs de grachten die het centrum omringen. U bent op onze locatie in Groningen van harte welkom om te komen dialyseren als u voor een stedentrip eens naar het noorden af wilt reizen.

Platteland en bos

De provincies Groningen en Drenthe zijn rustig en uitgestrekt. U kunt er heerlijk wandelen, fietsen en pittoreske plaatsen bezoeken. Groningen kenmerkt zich met name door uitgestrekte weilanden en natuurlijk het prachtige Waddengebied. In Drenthe vindt u meer bos, wandelpaden en de wereldberoemde hunebedden. Als u kiest voor een vakantie in deze regio's bent u eveneens welkom voor uw dialyse op één van onze locaties.  

Deze pagina delen: