Centrumdialyse

In Delfzijl biedt Dialyse Centrum Groningen centrumdialyse.  Zo'n dertig patiënten uit de omgeving komen voor dialyse naar de locatie bij Ommelander Ziekenhuis Groep, locatie Delfzicht. De internist-nefroloog komt wekelijks langs. Ook de diëtist en maatschappelijk werker zijn regelmatig in Delfzijl.

Routebeschrijving auto

Dialyse Centrum Groningen heeft een locatie op het terrein van Ommelander Ziekenhuis Groep. Met onderstaande kaart kunt u uw route plannen.

Openbaar vervoer

Trein
Er is een rechtstreekse treinverbinding tussen Groningen en Delfzijl-West. Vanaf station Delfzijl - West is het ongeveer 10 minuten lopen naar het Delfzicht Ziekenhuis. Als u uit de trein komt, neemt u de trap aan de linkerkant van het perron. Vervolgens gaat u rechtsaf. U bevindt zich nu op het voetpad van de Hogelandsterweg. Dit voetpad volgt u tot u bij een rotonde komt. Hier ziet u rechts het ziekenhuis.

Bus
Vanuit deze stations rijdt ook een aantal bussen (lijn 140 en 45) die vlakbij locatie Delfzicht stoppen. U kunt elk uur (van ma t/m vr) met de bus van Uithuizen naar locatie Delfzicht en weer terug. Ongeveer om het half uur stopt de servicebus van Delfzijl voor de hoofdingang.

Regiotaxi
Als de Servicebus niet rijdt, kunt u met Regiotaxi van uw voordeur naar het treinstation in uw gemeente reizen. Ook kunt u op vertoon van uw trein- of buskaartje met de Regiotaxi terugreizen. U reserveert minimaal 1 uur van tevoren via telefoonnummer 0900 - 0911.

Actuele vervoersinformatie vindt u op d 9292OV.

Adresgegevens

Dialyse Centrum Groningen
p/a Ommelander Ziekenhuis Groep, locatie Delfzicht
Jachtlaan 50
9934 JD  DELFZIJL

Tel:  0596-644161
Fax: 0596-644166

Postadres
Postbus 910
9700 AX  GRONINGEN

Locatie Delfzijl