Medewerkers beoordelen het Dialyse Centrum Groningen als beste werkgever in de branche.

Na een periodiek medewerkersonderzoek uitgevoerd door onderzoeksbureau Effectory kwam DCG uit de bus als beste werkgever in de branche. Hiermee mogen wij het komende jaar het keurmerk Beste werkgever 2019-2020 voeren. Een keurmerk wat alleen te behalen is door de scores die eigen medewerkers geven aan een organisatie.

Topscore van drie sterren

Als beste werkgever in een branche kun je één, twee of drie sterren krijgen. Als DCG hebben we drie sterren gehaald. Een resultaat waarmee we 0.5 punten of meer boven het branchegemiddelde liggen. ‘Wij zijn enorm blij met en trots op dit mooie resultaat’, zegt Maike Steffens, hoofd P&O van DCG. ‘Onze medewerkers zijn het goud van onze organisatie. DCG valt of staat met de medewerkers. Het is fijn te merken dat onze medewerkers de aandacht die we voor ze hebben waarderen.’ Monique Hoving, Verzuim- en arbocoördinator en begeleider van het onderzoek, vult aan: ‘Het goed informeren en luisteren naar feedback en ideeën van medewerkers is een heel belangrijk aandachtspunt binnen DCG. Het is fijn om te zien dat dit wordt erkend door onze medewerkers en dat mensen hier met veel plezier werken.’

Naast het behalen van het keurmerk heeft DCG overall hele hoge resultaten behaald op het medewerkersonderzoek. Daarmee scoren wij significant hoger dan andere organisaties in onze branche. ‘Naast alle zeer positieve resultaten zijn uiteraard ook aandachtspunten benoemd en die gaan we ook zeker oppakken’, geeft Maike aan. ‘Dit mooie resultaat dat we als DCG met zijn allen hebben behaald, willen we graag vasthouden en terugzien in het volgende medewerkersonderzoek!’.

Effectory en Intermediair

De partijen achter het keurmerk Beste werkgever, Effectory en Intermediair, zijn 15 jaar geleden begonnen met goede werkgevers in kaart te brengen. Effectory vanuit hun rol als onderzoeksbureau dat feedback en ideeën van medewerkers inzichtelijk maakt en Intermediair vanuit hun visie waarbij ze werkzoekenden helpen met het vinden van de juiste baan, bij de juiste organisatie.

Meer weten over het keurmerk?

Meer nieuws

Deze pagina delen: