Vandaag maakte Effectory, het onderzoeksbureau dat DCG vorig jaar ondersteunde bij het medewerkersonderzoek, bekend dat we horen bij de beste non-profit werkgevers van het noorden. We scoren boven het branchegemiddelde in de zorg. Dagblad van het Noorden schreef hierover.

Hoge respons

De klassering van het DCG is gebaseerd op het oordeel van de eigen medewerkers. Afgelopen jaar vulde 83,5% van alle medewerkers het medewerkersonderzoek in over hun tevredenheid. Een onderzoeker van Effectory zei daarover: ‘Dat percentage is waanzinnig hoog vergeleken met andere zorgorganisaties. Het DCG heeft heel betrokken medewerkers!’.

Verbetering

Ten opzichte van vier jaar geleden, toen het DCG ook al bij de beste werkgevers hoorde, zijn de resultaten zelfs verbeterd. Medewerkers antwoordden gemiddeld positiever op vragen over hun bevlogenheid, betrokkenheid en de onderlinge samenwerking.  Effectory concludeert dat we binnen het DCG trots mogen zijn op hoe we in ons werk staan.

Cijfers

Verschillende vragen bevroegen de betrokkenheid, bevlogenheid en tevredenheid van medewerkers. Hieronder de rapportcijfers:

Meer nieuws

Deze pagina delen: