Zaterdagavond 13 oktober verzamelden patiënten en medewerkers van DCG zich op de locatie in Groningen voor de 4Mijl4You. De startnummers en poloshirts werden uitgedeeld  en iedereen maakte zich klaar voor vetrek. Sommigen hadden vorig jaar al meegedaan en waren enthousiast om de route weer af te leggen. Voor anderen was het dit jaar de eerste keer en ze hadden er zin in. In tegenstelling tot de regen van vorig jaar hadden we dit jaar prachtig weer en was het zelfs rond de 20 graden!

Op naar de start!

Om 19.30 uur stapten we in de gesponsorde touringcar van Autobusbedrijf Doornbos, op weg naar de start. In de bus waren er nog wat huishoudelijke mededelingen en werden er volop ballonnen opgeblazen om de boel wat op te vrolijken. In Haren aangekomen zochten we de laatste DCG teamleden op die rechtstreeks naar Haren waren gekomen. Samen gingen we naar de start en om 20.30 uur konden we dan eindelijk vertrekken richting Groningen.  

Onderweg

Onderweg was er tijd voor een praatje met elkaar en was er uiteraard wat lekkers. Het was heerlijk weer en iedereen genoot zichtbaar van de gezelligheid, muziek, lampjes en versieringen die voorbij kwamen. Zo nu en dan wachtten we op elkaar om samen als groep weer verder te gaan. Langs de route werden we regelmatig opgewacht door collega’s van DCG of bekenden van deelnemers die ons enthousiast aanmoedigden.

De laatste loodjes

Naarmate de kilometers verstreken werd het voor sommigen wel zwaarder, maar vastberaden om de finish te halen stapten ze dapper door. Uiteindelijk kwamen dan toch de Vismarkt en de finish in zicht. Langs de kant was het gezellig druk en onder applaus en gejuich werden de deelnemers binnengehaald. En dat deed ze goed! Genietend en glunderend van oor tot oor werden de laatste meters afgelegd. Bij de finish werden we onthaald door o.a. algemeen directeur Tanja Lips en was er voor iedereen een mooie bloem. Daarna natuurlijk nog langs de medailles die bij een ieder om de nek werden gehangen. Trots en voldaan kijken we terug op een mooie 4Mijl4You

Meer foto's zijn te vinden op Facebook!

Meer nieuws

Deze pagina delen: