De Cliëntenraad (CR) zet zich in voor patiënten van het DCG. Ze denken mee en adviseren over zaken die de patiënten aangaan, zoals patiëntveiligheid, technische ontwikkelingen, kwaliteit van zorg, vervoer en inrichting van locaties. Hieronder vindt u meer informatie over de raad en de werkzaamheden.

Het is belangrijk dat patiënten hun mening kunnen uiten over de zorg van het DCG.

Ali Drenth
Voorzitter

Advies

De Cliëntenraad adviseert de directie over algemene beleidszaken, kwaliteitsontwikkelingen en kwaliteitsbeleid, randvoorwaarden van zorg en wijziging van regelingen over klachtenbehandeling.

De CR bestaat uit 7 leden. Deze leden dialyseren zelf ook of hebben gedialyseerd bij Dialyse Centrum Groningen. De Cliëntenraad is aangesloten bij het Landelijk Steunpunt Cliëntenraden. Klik hier als u wilt weten wie de leden van de cliëntenraad zijn.

Contact

U kunt altijd contact leggen met de Cliëntenraad. Omdat de raadsleden niet altijd op het DCG aanwezig zijn, kunt u dat het beste doen per brief of e-mail. Als het dringend is, kunt u bellen met het DCG en vragen naar de Cliëntenraad. U bereikt ons via onderstaande contactgegevens.

Dialyse Centrum Groningen
t.a.v. Cliëntenraad - Voorzitter
Postbus 910
9700 AX Groningen
Telefoon: 050-3619444
clientenraad@dcg.nl

Deze pagina delen: