In 2019 organiseren Dialyse Centrum Groningen, Universitair Medisch Centrum Groningen en Martini Niercentrum opnieuw een dialysesymposium. In 2018 was dit symposium volgeboekt en volgens de beoordelingen van de aanwezigen een overweldigend succes. De drie samenwerkende organisaties brengen daarom met gepaste trots en enthousiasme wederom deze geaccrediteerde dag met inspirerende sprekers onder jouw aandacht. U kunt uzelf opgeven via de link hieronder.

Programma en uitnodiging

Tijdens het symposium zullen verschillende aspecten van zorg voor de dialysepatiënt aan de orde komen. Onderwerpen zijn bijvoorbeeld de ontwikkelingen in de toegang tot de bloedbaan, de kwetsbare dialysepatiënt, lifestyle en voeding en keuzes bij transities. Ben je benieuwd, raadpleeg dan nu vast het programma.

Opgave

U kunt zich nu al opgeven voor het Dialysesymposium. Wees er op tijd bij, want vol = vol.  Als u klikt op deze link opent de website Eventbrite. In deze website klikt u op de groene button 'Tickets'. Vervolgens doorloopt u de stappen. Na inschrijving krijgt u een factuur die u kunt gebruiken voor declaratie. 

Graag verwelkomen we u op 11 oktober 2019 in Groningen!

Akin Özyilmaz
Internist-nefroloog

Accreditatie wordt aangevraagd voor:

  • Nefrologen
  • Verpleegkundig specialisten
  • Dialyseverpleegkundigen
  • Diëtisten
  • Maatschappelijk werkers

Deze pagina delen: