Informatie-avond in Scheemda

Het werk op een dialyse-afdeling is bijzonder. Het biedt een mooie mix van het werken met de machine, persoonlijk contact en een gezellig multidisciplinair team om mee samen te werken. Omdat dialyse een intensieve behandeling is, waarbij patiënten drie keer per week komen, kun je echt wat met ze opbouwen. Voor dit mooie beroep zoeken we afgestudeerd verpleegkundigen die zich willen specialiseren tot dialyseverpleegkundige en dialyse-afdelingsassistenten. Heb jij interesse en voldoe je aan de functie-eisen zoals onderaan de pagina beschreven? Kom dan langs op een speciale informatie-avond op 5 september vanaf 20.00 uur. Geef je op voor 1 september met het formulier onderaan deze pagina.

Voor de functie van afdelingsassistent vind je hieronder de link naar de openstaande vacature. Ook vind je hieronder informatie over de functie van dialyseverpleegkundige en de opleiding. Voor de extra groep die in april 2019 gaat starten, hebben wij nog opleidingsplekken.

Voor wie?

Afgestudeerd hbo- of mbo-verpleegkundige

Ben jij een (bijna) afgestudeerd hbo- of mbo-verpleegkundige? Ben jij goed in het motiveren en begeleiden van patiënten en heb je zin in het volgen van een vervolgopleiding? Kom dan kennismaken. Vanzelfsprekend zijn ook gediplomeerde dialyseverpleegkundigen van harte welkom!

Onze toekomstige afdelingsassistent?

Je hebt een afgeronde zorgopleiding op minimaal mbo-3 niveau. Daarnaast heb je zin in een baan met veel afwisseling en lijkt het je leuk om de verpleegkundigen te ondersteunen bij de dialysebehandeling.

Marieke vertelt over haar werk als dialyseverpleegkundige

Marieke vertelt over haar werk als dialyseverpleegkundige

Variatie in patiƫnten en behandelingen

Dialyse Centrum Groningen (DCG) vindt het belangrijk om aan te sluiten op het leven van de patiënt. Een nierziekte kan zich op allerlei momenten openbaren. Daardoor hebben we jonge en oude patiënten. Sommige patiënten hebben een baan en een gezin, terwijl andere patiënten oud en kwetsbaar zijn. DCG biedt daarom alle mogelijke dialysebehandelingen, thuis en in het centrum, overdag en 's nachts. Voor de verpleegkundige maakt dit het werk gevarieerd.        

Waar vind je ons?

Route-informatie vind je hier.

Deze pagina delen: