Dialyse Centrum Groningen (DCG) werkt conform de HKZ normering. Om dit in goede banen te leiden zoeken wij een enthousiaste, leergierige en betrokken medewerker voor de functie van:

ADVISEUR BELEID, KWALITEIT EN VEILIGHEID

+/- 32 uren per week (0,89 fte)

Hoe ziet de functie eruit?

Als Adviseur beleid, kwaliteit en veiligheid werk je zelfstandig. Je bent zowel adviserend als ook uitvoerend bezig. Je adviseert en ondersteunt directie en management op het gebied van beleidsontwikkeling, kwaliteit en veiligheid van DCG. Hiervoor signaleer je in- en externe ontwikkelingen en stel je beleidsnotities op mede aan de hand van de bijbehorende PDCA-cyclus. Je adviseert over het te voeren kwaliteitsbeleid en het (informatie)veiligheidsbeleid. Je implementeert en analyseert meetinstrumenten ten behoeve van het kwaliteitssysteem. Daarnaast beheer je het kwaliteits- en documentsysteem Qarebase en verstrek je informatie over het gebruik van het systeem.

Wie zoeken we?

Je vindt het fijn om snel te schakelen in je werk. Zo zit je het ene moment aan tafel met de directie en ben je vervolgens bezig met het onderhoud van het Qarebase. Je kunt hierbij goed zelfstandig functioneren en je houdt van aanpakken. Je kunt prioriteiten stellen en beschikt over goede communicatieve en sociale vaardigheden. Doorzettingsvermogen is jou op het lijf geschreven. Je vindt het een uitdaging om zowel op strategisch, tactisch als op operationeel niveau te werken en te denken. Samenwerken vind je belangrijk, je bent hierin pro actief en beweegt je moeiteloos op alle niveaus in de organisatie. Je hebt tenminste een HBO opleiding en brede werkervaring binnen het vakgebied kwaliteit in een zorginstelling. Het is een pre als je kennis hebt van Qarebase.

Wat bieden we?

  • Een dienstverband van gemiddeld 32 uren per week (conform jaarurensystematiek);
  • Een veelzijdige en afwisselende functie in een zelfstandige organisatie;
  • Een professionele, veilige en gezonde werkomgeving;
  • Een salaris conform de CAO ziekenhuizen;
  • Een dienstverband voor een jaar, mogelijkheid tot voortzetting van het dienstverband wordt aan het einde van het jaar bekeken;
  • Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden conform de CAO ziekenhuizen, met o.a. een pensioenvoorziening van het PFZW, eindejaarsuitkering, collectieve ziektekostenverzekeringen en een aantrekkelijk meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden.

Ben je geïnteresseerd?

Wil je meer informatie? Neem dan contact op met Maike Steffens, bereikbaar op telefoonnummer 06-31623679 (van maandag t/m donderdag in week 30 t/m 32) of Tanja Lips, bereikbaar op telefoonnummer 06-45175967 (van maandag t/m donderdag in week 32 t/m 34).

Wil je solliciteren? Vul dan het sollicitatieformulier onderaan deze pagina in. Je sollicitatie moet uiterlijk 26 augustus 2018 bij ons binnen zijn.

Alle nieuwe medewerkers  vragen we bij aanstelling om een geldige Verklaring Omtrent  Gedrag.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld

Sollicitatieformulier adviseur Beleid, Kwaliteit en Veiligheid
  • Upload bestand...

  • Upload bestand...

Deze pagina delen: