Dialyse Centrum Groningen (DCG) zoekt per direct een

TEAMLEIDER ONDERSTEUNING EN INKOOP

32 uren gemiddeld per week (0,89 fte)

Hoe ziet de functie eruit?

Als teamleider Ondersteuning ben je verantwoordelijk voor de implementatie van het DCG-beleid op teamniveau en geef je leiding aan de medewerkers van de afdeling Ondersteuning. De afdeling Ondersteuning bestaat uit de technische dienst, magazijn en logistiek en facilitair. In totaal werken hier 8 personen. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor inkoopwerkzaamheden op operationeel/tactisch niveau, doe je (beleids)voorstellen en geef je advies met betrekking tot de diensten van jouw afdeling.

Wie zoeken we?

Je hebt een opleiding op MBO+/HBO niveau op facilitair gebied met daarbij inkoopervaring op operationeel/tactisch niveau. Dan wel heb je een MBO +/HBO opleiding op het gebied van inkoop en ervaring binnen het facilitaire werkveld. Je kunt goed zelfstandig functioneren en je houdt van aanpakken. Je bent in staat de medewerkers van de afdeling Ondersteuning te begeleiden en te coachen in hun werkzaamheden. Onderhandelen is jou op het lijf geschreven. Je vindt het een uitdaging om contracten te controleren op juistheid en toe te zien op de kwaliteit van de uitvoering. Je beschikt over goede communicatieve en sociale vaardigheden. Samenwerken vind je belangrijk, je bent hierin pro actief en beweegt je moeiteloos op alle niveaus in de organisatie.

Wat bieden we?

  • Een dienstverband van gemiddeld 32 uren per week (conform jaarurensystematiek);
  • Een veelzijdige en afwisselende functie in een zelfstandige organisatie;
  • Een professionele, veilige en gezonde werkomgeving;
  • Een salaris conform de CAO ziekenhuizen;
  • Een dienstverband voor een jaar, mogelijkheid tot voortzetting van het dienstverband wordt aan het einde van het jaar bekeken;
  • Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden conform de CAO ziekenhuizen, met o.a. een pensioenvoorziening van het PFZW, eindejaarsuitkering, collectieve ziektekostenverzekeringen en een aantrekkelijk meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden.

Over Dialyse Centrum Groningen

Dialyse Centrum Groningen (DCG) is een zelfstandig, professioneel en innovatief dialysecentrum met vier locaties in Noordoost-Nederland. We richten ons volledig op de behandeling en ondersteuning van patiënten met nierfalen, vanuit de drijfveer dat de kwaliteit van leven optimaal hoort te zijn. Wij vinden dat patiënten hun eigen leven moeten kunnen blijven leiden. Om dat te kunnen ondersteunen bieden we alle dialysebehandelingen, thuis en in het centrum.

Ben je geïnteresseerd?

Wil je meer informatie? Kijk dan rond op onze website of neem contact op met Chris Mossel, Hoofd Ondersteuning en Concerncontroller. Hij is bereikbaar op telefoonnummer 050-3615443 (op ma, wo, do, vr). Wil je solliciteren? Vul dan het sollicitatieformulier hieronder in. Je sollicitatie moet uiterlijk 25 oktober 2018 bij ons binnen zijn. De vacature wordt zowel intern als extern geplaatst. Bij gelijke geschiktheid heeft een interne kandidaat voorrang.

Overige informatie

Alle nieuwe medewerkers vragen we bij aanstelling om een geldige Verklaring Omtrent  Gedrag. Bij de selectieprocedure wordt gebruik gemaakt van social media.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld

Sollicitatieformulier teamleider
  • ?
  • ?
  • Upload bestand...

  • Upload bestand...

Deze pagina delen: